Nieuwsbrief klanten

Nieuwe Wellness Treats van Hownd

Nieuw Wellness Treats van Hownd

Nieuw in het assortiment: de verbeterde Wellness Treats van Hownd! Deze heerlijke, plantaardige en hypoallergene hondensnoepjes zijn perfect voor gevoelige maagjes. Ze zitten boordevol voedingsstoffen en zijn bekroond om hun kwaliteit. De zachte, handgebakken traktaties zijn verkrijgbaar in vijf functionele smaken.

Voorbeelden uit de range zijn Keep Calm, Golden Oldies 7+ en Playful Pup Wellness Treats. Elk met een unieke samenstelling om aan specifieke behoeften te voldoen. Gecertificeerd door de Vegetarian Society (Vegan), PETA Not Tested on Animals en de Ethical Company Organisation.

Kortom een mooie en duurzame uitbreiding voor uw assortiment waar uw klant en zijn viervoeter blij van worden. Nu verkrijgbaar bij Veganpets.

 
Bekijk ze allemaal →

Nieuw Amì Fruit Salad biscuits

Nieuw Wellness Treats van Hownd

Naast de bestaande smaken Berries, Vanilla en Apple and Cinnamon hondenkoekjes, heeft Amì nu een vierde smaak toegevoegd aan hun assortiment: Fruit Salad. Deze zomerse biscuits zijn een perfecte traktatie voor tijdens lange wandelingen.
 
Ami’s “Small Gestures of Love” lijn staat voor gezonde, smakelijke koekjes die uw hond laten genieten en hun gezondheid ondersteunen. Met de nieuwe Fruit Salad-smaak kan uw klant zijn trouwe metgezel verwennen met een nieuwe smaakervaring. De Ami hondenkoekjes worden geleverd in zakken van 500 gram en zijn bij Veganpets per stuk te bestellen.

 
Bekijk ze allemaal →

Prijsverhogingen per 1 juni

Vanaf 1 juni zullen de prijzen van bepaalde producten van Benevo, V-Dog en Vegdog stijgen. Dit is het moment om nog te profiteren van de oude prijzen. Bestel nu en bespaar voordat de nieuwe prijzen ingaan.
Van deze producten zullen ook de adviesverkoopprijzen stijgen, zodat uw marges behouden blijven.

Het gaat om de volgende producten:

 
Merk Product Nieuwe Veganpets prijs
    (ex. btw)
Benevo Cat - 2kg € 13,95
Benevo Cat - 10kg € 57,50
Benevo Puppy - 2kg € 13,75
Benevo Puppy - 10kg € 55,95
V-Dog Crunchy Nuggets 15kg € 43,95
V-Dog Traditional Flakes 15kg € 37,95
Vegdog Alle producten zie web

De nieuwe prijzen gaan 1 juni in en zullen vanaf dat moment in onze webshop staan.

ALL-IN-VELUXE nu per stuk bestelbaar

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zelf hun hondenvoer te maken. Het supplement ALL-IN VELUXE bevat alle vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren die essentieel zijn voor een gezonde, zelfgemaakte vegan maaltijd.

De ALL-IN VELUXE voedingssupplementen zijn nu per stuk bestelbaar (voorheen alleen per 6 stuks).

All-In-Veluxe nu per pot bestelbaar
Specificaties bekijken →
Op de hoogte blijven

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.