Nieuwsbrief klanten

 

Prijswijzigingen en twee nieuwe producten van Vegdog

Het zal niemand zijn ontgaan dat alles duurder is geworden de afgelopen tijd. Ook de productie van diervoeding is duurder geworden en hierdoor zijn ook wij genoodzaakt om weer een aantal nodige prijsstijgingen door te voeren.

We hebben de stijgingen per product bekeken en alleen de echt noodzakelijke verhogingen doorgevoerd. De marges zijn gelijk gebleven, wat natuurlijk als resultaat heeft dat de € marge per product iets omhoog gegaan is. Op deze manier dragen we het samen en houden we de stijgingen voor de consument zo beperkt mogelijk.

Hier vindt u de nieuwe prijslijst, waar ook de nieuwe adviesprijzen op te vinden zijn en welke per direct zijn ingegaan. 

Naast dit minder leuke nieuws, hebben we ook beter nieuws. Vegdog heeft twee nieuwe producten die vanaf nu ook bij ons te bestellen zijn. Het eerste product is de Dental XL snack. Deze kenden we al in de kleine uitvoering en nu is er dus ook de XL variant. Het tweede product is helemaal nieuw: een 100% plantaardige Vish Oil.Deze olie bestaat uit hennep-, algen- en lijnzaadolie en voorziet daarmee de hond van essentiële en belangrijke vetzuren, zoals EPA en DHA. Als uitstekend alternatief voor visolie beschermt het niet alleen de gezondheid van de hond, maar ook onze oceanen en de vissen. VISH OIL is de perfecte aanvulling op elke maaltijd, of deze nu veganistisch of vleesbevattend is, zowel voor mensen als voor dieren.

Wij wensen u alvast een prettig weekend.

Met vriendelijke groet,
Alex, Frank en Rick

 Rokkeveenseweg 42
2712 XZ Zoetermeer

Tel. Alex: 06 - 44 76 22 11
Tel. Rick: 06 - 42 54 92 15
Website: www.veganpets.nl