Nieuwsbrief klanten

 

Veganpets gaat verhuizen


Beste Klant,
Veganpets groeit als kool. Daarom gaan we komende week onze voorraad verhuizen naar een fulfilment center dat niet alleen groter is, maar ook gespecialiseerd in het opslaan en vervoeren van diervoeding. Hierdoor kunnen we een betere service bieden en weten we dat we in de toekomst verder kunnen groeien.

Door de verhuizing kunnen we komende week helaas geen bestellingen uitleveren. Bestellingen die vóór maandag 24 oktober 12.00 uur binnenkomen zullen nog verstuurd worden door de oude vervoerder. Bestellingen die daarna komen zullen vanaf ongeveer 1 november verstuurd worden vanuit het nieuwe fulfilment center.

Om de verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen, hebben we geprobeerd de voorraden wat te verkleinen. Daarom zijn sommige producten op dit moment niet voorradig. Naar verwachting zullen deze producten in de komende weken weer op voorraad komen. Dus als u in onze voorraad een belangrijk artikel mist, dan kunt u beter even wachten met bestellen.

Met deze verhuizing kunnen wij u in de toekomst beter van dienst zijn en kunnen we samen verder bouwen aan de groei van vegan diervoeding.

Met vriendelijke groet,
Rick, Frank en Alex
 Rokkeveenseweg 42
2712 XZ Zoetermeer

Tel. Alex: 06 - 44 76 22 11
Tel. Rick: 06 - 42 54 92 15
Website: www.veganpets.nl