Soopa


 

Over Soopa

Soopa heeft gezonde groente en fruit snacks voor je hond. Het merk is afkomstig uit Ierland. Soopa heeft hondensnacks die geschikt zijn voor honden met een allergie, slechte adem, overgewicht, diabetes, lever- of nieraandoeningen of problemen hebben met de alvleesklier. Het assortiment bestaat uit dental sticks, healthy bites en chews.
 

Soopa Healthy Star Chart

Soopa producten zijn laag in vet en eiwit en bieden daarom een alternatief voor veel eigenaren die op zoek zijn naar een geschikte traktatie voor honden met een bepaald probleem. Gevoeligheid en allergie komen altijd van het eiwitgedeelte van een voeding, dus Soopa traktaties zijn geweldig voor gevoelige honden. Eiwitarme diëten worden altijd aangeboden aan honden met nier- en leverproblemen en -ziekten. Vetarme diëten voor pancreatitis en obesitas worden altijd aanbevolen, dus we hebben iets voor iedereen.

Als u niet zeker weet welk product u moet kiezen, gebruik dan de Soopa Healthy Star Chart hieronder om u te helpen de beste traktatie voor uw hond te kiezen.

 


Video's

 

Leverbaar

Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak pindakaas, banaan. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak kokosnoot, chiazaad. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak wortel, pompoen. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak cranberry, zoete aardappel. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Puppy Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor puppies met de smaak banaan, pompoen. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak cranberry, zoete aardappel. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak banaan, pindakaas. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak boerenkool, appel. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak wortel, pompoen. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Dit is de smaak papaja. Papaja bevat ‘papaïne’, een spijsverteringsenzym dat bekend staat voor de ondersteuning bij de vertering van eiwitten en het helpt ook de maag te verzachten als het van streek is. Inhoud is 100 gram.
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Zoete aardappel is een van de superfoods van de natuur. Het bevat een bacterie die helpt bij het reguleren van het spijsverteringskanaal, en kan dus ondersteunend werken bij dieren met een gevoelige maag. Inhoud is 100 gram.
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Kokosolie is een superfood rijk aan MCT’s (medium-chain triglycerides) waarvan studies hebben aangetoond dat ze de hersenprestaties van de hond stimuleren. Inhoud is 100 gram.

     
Op de hoogte blijven

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.