Wie zijn wij?

Het verhaal achter Veganpets

Veganpets is dé groothandel voor vegan huisdierenproducten. Het doel is om vegan huisdierenvoeding zo toegankelijk mogelijk te maken. De directie van Veganpets wordt gevormd door Rick Scholtes, Alex Blanker Heite Dommerholt en Frank van Zutphen. Het team heeft veel ervaring in de vega(n)- en diervoedingswereld. 

Rick Scholtes is de grote kenner van vegan dierenvoeding. De grootste vegan huisdiervoeding webshop van Nederland: VegaVriend is Rick in 2015 gestart. Jaren daarvoor gaf hij al presentaties over vegan dierenvoeding.

Alex Blanker is de eigenaar van VEGA-LIFE. In 1998 startte hij met deze vegan winkel. VEGA-LIFE heeft een assortiment wat volledig vrij is van dierlijke materialen. 

Heite Dommerholt is jarenlang CEO geweest van het vleesvervangers merk Vivera. Daarnaast is hij ook oprichter van Culifrost en Dutch Tofu Company. 

Frank van Zutphen heeft vele jaren ervaring als CEO in de diervoedingsindustrie. Hij is directeur geweest van Renske Natuurlijke Diervoeding en Vobra.
 

Neem contact met ons op

Samenwerken? Word retailer of sluit je aan als merk. Laat hieronder je mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 
 
Op de hoogte blijven

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.