Dr. Chew
 
 

Over Dr. Chew

Het vegan hondenvoermerk Dr. Chew maakt hondensnacks die lekker zijn voor elke hond, en zelfs geschikt zijn voor honden met overgewicht. De snacks zijn gemaakt met 100% gedroogde zoete aardappel en zijn biologisch gecertificeerd (EU). We leveren 5 soorten snacks van Dr. Chew, voor elke hond een gewenste maat: Large, Regular, Small en Petite.
 


 

Leverbaar
 

Dr. Chew Sweet Potato Dog Snacks is een gedroogde zoete aardappelsnack voor de hond en is volledig verteerbaar. Een geweldig diervriendelijk alternatief voor raw-hide!

Maak kennis met deze unieke vegan hondensnack gemaakt van 100% zoete aardappel, puur natuur en biologisch gecertificeerd. De natuurlijke textuur bevordert gezonde tanden en een frisse adem. Een zak is 454 gram.

Heeft het Europese keurmerk voor biologische producten.


 


Dr. Chew Sweet Potato Dog Chews is een gedroogde zoete aardappelsnack voor de hond en is volledig verteerbaar Een geweldig diervriendelijk alternatief voor raw-hide!

Deze snacks bevatten veel beta-caroteen. Dat bevordert de groei van botten en helpt huid, haar en slijmvliezen gezond te houden. Zoete aardappel is een belangrijke bron van vitamine A, B6, C en E, maar ook van ijzer, kalium, calcium en voedingsvezels. Verkrijgbaar in de maat: Large, Regular, Small en Petite. Een zak is 454 gram.

Heeft het Europese keurmerk voor biologische producten.

 
Op de hoogte blijven

Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacy verklaring voor meer informatie.