Grenpets
Beste (web)winkelier,
 
Dit weekend is de vakantieperiode weer aangebroken. Vaak betekent dit dat uw klanten voor hun vakantie nog even snel de voorraad voer willen aanvullen voor de mensen die de beestjes gaan verzorgen als ze weg zijn of om zeker te weten dat ze voldoende hebben tijdens de reis. Zorg er dus voor dat uw voorraad op peil is!
 

Veganpets tijdens de Coronacrisis
Tijdens de gehele coronacrisis hebben we gemerkt dat mensen niet alleen wc-papier hamsterden, maar ook honden- en kattenvoer. We hebben er dus vanaf het eerste begin voor gezorgd dat we genoeg voorraad in huis hadden en geen ‘nee’ hoefden te verkopen.
 

Vakantiesluiting
In het afgelopen jaar hebben we weer hard gewerkt om zo veel mogelijk huisdieren van vegan voer te voorzien. Daarom zijn we tussen 25 juli en 15 augustus gesloten om te genieten van een welverdiende vakantie.

U kunt in deze periode wel gewoon bestellen, maar uw bestelling wordt vanaf maandag 17 augustus verzonden of klaargezet. Wilt u niet wachten tot na 15 augustus? Bestel dan uiterlijk woensdag 22 juli!

Als u zelf ook nog op vakantie gaat, dan wensen wij u heel veel plezier en in ieder geval een fijne zomer! Geniet ervan!


Met vriendelijke groet,

Rick, Alex, Frank en Miranda


Rokkeveenseweg 42
2712 XZ Zoetermeer

Tel. Alex: 06 - 44 76 22 11
Tel. Rick: 06 - 42 54 92 15
Website: www.veganpets.nl

p.s. Na de zomer zullen we met wat leuke nieuwtjes komen, maar daarover later meer.