Het laatste nieuws

Nieuw in ons assortiment: VEGDOG!

We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met VEGDOG! U kunt nu de producten van dit Duitse veganistische hondenvoermerk bestellen via deze website! Vegdog's voedsel is ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en gespecialiseerde laboratoria. VEGDOG gebruikt hoogwaardige regionale ingrediënten. Om ervoor te zorgen dat volledig aan alle voedingsbehoeften wordt voldaan, vult VEGDOG zijn producten aan met mineraalpoeder en een speciaal type zeewier. Op deze manier zijn de producten een adequate aanvoer van omega 3 en omega-6 vetzuren.

VEGDOG gebruikt ingrediënten zoals brandnetels, linzen, wortel, lupine, zoete aardappel en bosbessen. Bovendien komt de soja die ze gebruiken uit de lokale teelt in Duitsland en Oostenrijk. Soja heeft een optimaal aminozuurprofiel, waardoor het een uitstekende bron van eiwitten is voor honden.

Bekijk het assortiment van VEGDOG.

 

Nieuw in het assortiment: Soopa en Dr. Chew!

 
Ons assortiment is uitgebreid met het 100% natuurlijke hondenvoermerk Soopa! Soopa heeft gezonde hondensnacks gemaakt met groente en fruit die ook door mensen kunnen worden gegeten. De basis ingrediënten zijn volledig natuurlijk en geschikt voor honden met een allergie, overgewicht, diabetes, lever- of nieraandoeningen of die problemen hebben met de alvleesklier.

Soopa maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals chiazaad, kokos en zoete aardappel. Het assortiment bestaat uit dental sticks, snoepjes en gedroogd kauwfruit. De producten zijn te krijgen voor puppy’s en voor volwassen honden. Bekijk het assortiment van Soopa.
 

Bestel nu ook de hondensnacks van Dr. Chew bij Veganpets!

Het vegan hondenvoermerk Dr. Chew maakt hondensnacks die lekker zijn voor elke hond, en zelfs geschikt zijn voor honden met overgewicht. De snacks zijn gemaakt met 100% gedroogde zoete aardappel. We leveren 5 soorten snacks van Dr. Chew, voor elke hond een gewenste maat: Large, Regular, Small en Petite.
Bestel nu de hondensnacks van Dr. Chew.

Greenpets wordt Veganpets

We hebben een nieuwe naam! Greenpets wordt Veganpets. Deze nieuwe naam sluit exact aan bij onze doelstelling om uitsluitend vegan diervoeding en aanverwante producten te verkopen. In januari zijn we een nieuwe weg in geslagen. De broers Heite en Johan Dommerholt zijn aandeelhouders geworden en sindsdien zijn we dan ook flink aan het investeren om ons productenpalet verder uit te breiden.

Met dit nieuwe pad kiezen we er voor om te blijven doorontwikkelen. We staan voor duidelijkheid en transparantie. Juist daarom is de naam Veganpets zo passend. Zo weet iedereen precies wat ie aan ons heeft.