Soopa

 

Over Soopa

Soopa has healthy fruit and vegetable snacks for your dog. The brand originates from Ireland. Soopa has dog snacks that are suitable for dogs with allergies, bad breath, obesity, diabetes, liver or kidney disease or have problems with the pancreas. The range includes dental sticks, candies and dried fruit to chew.

Leverbaar

Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak pindakaas, banaan. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak kokosnoot, chiazaad. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak wortel, pompoen. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Dental Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor de hond met de smaak cranberry, zoete aardappel. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Puppy Sticks zijn een hypoallergene, graanvrije kauw sticks voor puppies met de smaak banaan, pompoen. Dit product bevat 4 sticks.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak cranberry, zoete aardappel. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak banaan, pindakaas. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak boerenkool, appel. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
Soopa Healthy Bites zijn graanvrij, hypoallergeen en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit is de smaak wortel, pompoen. Een verpakking bestaat uit 50 gram.
 
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Dit is de smaak papaja. Papaja bevat ‘papaïne’, een spijsverteringsenzym dat bekend staat voor de ondersteuning bij de vertering van eiwitten en het helpt ook de maag te verzachten als het van streek is. Inhoud is 100 gram.
 
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Zoete aardappel is een van de superfoods van de natuur. Het bevat een bacterie die helpt bij het reguleren van het spijsverteringskanaal, en kan dus ondersteunend werken bij dieren met een gevoelige maag. Inhoud is 100 gram.
 
Soopa Chew zijn kauwsticks voor honden. Kokosolie is een superfood rijk aan MCT’s (medium-chain triglycerides) waarvan studies hebben aangetoond dat ze de hersenprestaties van de hond stimuleren. Inhoud is 100 gram.